Vi er en ung og innovativ kampsports-klub med geografisk tilknytning til det sydlige Aarhus og opland. Kom og få en gratis prøvetime - hos os kan alle dyrke taekwondo.
PAGE.PHP

Mere om Gråbælterne 2.0

Noget for dig?

Det sorte bælte har ligget ubrugt hen og er blevet lidt gråt og støvet, men det betyder ikke, at bærerne har sagt farvel og tak. Gråbælteholdet er for de, der har et sort bælte, som ikke er blevet brugt i nogle – eller mange – år, men som nyder at komme i gang med taekwondo igen. Holdet er fyldt med motivation, energi og entusiasme og det skorter ikke på saft og kraft når de – mere eller mindre – modne udøvere slår sig løs …

De ugentlige træninger (søndag formiddag) har skiftende temaer, så vi når godt og grundigt omkring alle disciplinerne indenfor taekwondo’en: poomse, kamp, sparketeknik, hosinsul og så videre. Udøverne på holdet er selv ansvarlige for deres eget velbefindende, og har man skavanker af den ene eller den anden art, er det op til den enkelte at tilpasse sin egen indsats til sin formåen. Udover den regulære taekwondo prøver vi lejlighedsvis også andre ting, såsom ashihara karate, wado ryo karate, arnis, aikido, jiu jitsu, moo duk kwan tang soo do, taoteching kungfu, white crane kungfu, vingtsun kungfu, tai chi quan etc.

Stemningen på holdet er i top og alle oplever en helt fantastisk fornemmelse af at ’være i gang igen’ og nyder at indgå i et fællesskab, der også omfatter en obligatorisk kop kaffe (og ofte kage) efter en veloverstået og svedig træning.
Holdet er åbent for alle og vi glæder os til at byde velkommen til ’nye’ deltagere, som har lyst til at få støvet det sorte bælte af!

Trænere gennem tiden

Choi Kyong An, 9. dan
Thorbjørn Hartelius, 8. dan (arnis)
Hans Erik Steffensen, 7. dan
Wandy Nielsen, 7. dan
Dannie Frederiksen, 7. dan
Niels Peter Nielsen, 7. dan
Jamshid Mazaheri, 7. dan
John Paarup, 6. dan
Hanne Pedersen, 6. dan
Per Løbner Kjær, 5. dan
Brian Rex, 5. dan
Preben Ernst, 5. dan
Una Filyo, 5. dan
Heine Pedersen, 5. dan
Jorge Garibaldi, 5. dan (karate, wado ryu)
John Petersen, 4. dan
Thomas Filyo, 4. dan
Salvatore Nuccio, 4. dan
Randy A. Møller, 4. dan
Mickey Svendsen, 4. dan
Johnny Troelsen, 4. dan
Flemming Busk, 3. dan
Jesper Skou Pedersen, 2. dan (hapkido)
Bent Hagelskjær, 2. dan (aikido)
Mads Kragelund Jensen, 2. dan (karate, ashihara)
Johny Gramberg, 2. dan
Karina Boeriis, 2. dan
Metin Aydin, 1. dan
Nana Juul Hansen, 1. dan
Jan Olesen, 1. dan
Marco Nørskov Pedersen, 1. dan, (jiu jitsu)

Træningsplan

Træningsplanen, med forbehold for ændringer kan ses på vores facebook side her http://www.facebook.com/#!/groups/150612981696353/ (klik på filer og vælg træningsplanen). Du kan endu nå at være med!

Programmet for sæson 4 er ved at blive sammensat nu – interesseret i at være med? Så kom!

Aldersbegrænsning

Ingen.

Flere spørgsmål?

For yderligere oplysninger kontakt Metin Aydin på e-mail metin@aydin.dk

Facebook

Besøg holdet på facebook i gruppen “Gråbælterne 2.0”. Gruppen er tænkt som en side der skal promovere Gråbælteholdet, og bringe budskabet ud til en videre kreds af mennesker end vi kan med vore andre kommunikationskanaler. Kender du nogen der burde blive medlem af gruppen?

Besøg Gråbælterne!