Vi kender ham som ham, der må have flere timer i døgnet end alle andre. Ham, der på så mange måder giver mere tid og flere kræfter, end man skulle tro, var muligt. Og ham, der holder på, at vi er en klub, der kan rumme forskelligheder.

Det giver mig stor tilfredsstillelse at være med til at udvikle på et godt projekt, og opleve, at medlemmer og pårørende glædes ved det, vi har sammen. Og når nogle af vores medlemmer, særligt børnene, har udviklet sig og præsteret over evne, kan jeg blive helt rørstrømsk, siger Metin.

Professionelt er Metin arkitekt, byrådsmedlem, formand i vejforeningen Castenschioldsvej, bestyrelsesmedlem i Holme-Højbjerg-Skåde Fællesråd, formand i NGO’en Egenvirksomhed.nu, som hjælper flygtninge med at etablere virksomhed samt medlem af Styregruppen for LYS1 – et udvidet Lyseng.

Metin startede med at træne taekwondo i 1985 og fik 1. Dan i 1991. Han har holdt en længere pause (studier, karriere, familie) og har snust til boksning, judo, karate, escrima og BJJ indimellem. Nu er han 2. Dan, og du kan som regel møde ham på MON-holdet og på Gråbælteholdet.