Jens Tander er træner på vores seniorhold og har været det, lige så længe holdet har eksisteret. Og Jens kører langt for at være frivillig. Han bor nemlig ude på Djursland, men seniorholdet er værd at køre langt for.

Som frivillig oplever jeg det, som siger allermest om det at være træner og sortbælte, nemlig at kunne hjælpe og give det, som jeg har lært, videre. Desuden er det et utroligt dejligt hold med skønne mennesker og en masse hygge efter træning, siger Jens.

Jens har trænet on/off siden 1977. I 2011 på begyndte han på vores Gråbæltehold, og i 2013 startede han igen i sin gamle klub, Midtdjurs-Taekwondo-Klub. Han arbejder på at skulle til graduering til 4. dan næste år. Til daglig arbejder Jens hos SGM Light med at bygge lamper til scenelys og bygnings/event-belysning.

Kunne du tænke dig at træne på seniorholdet (alle bæltefarver fra 40 til 80 – eller deromkring), lørdage 10:30-12 – eller på gråbælteholdet (rød- og sortbælter i samme alderskategori) søndage 10:30-12, så skriv til os.