Nyhedsbrev Marts 2020

Her følger nyhedsbrevet for marts måned med nogle opmærksomhedspunkter af relevans for klubben og medlemmerne.

Hygiejne

I den kommende tid vil vi sætte håndsprit op til hånddesinfektion – det er ikke et led i et Corona-hysteri, men blot af hensyn til almindelig god hygiejne. Vi vasker gulvet i den store sal i klorin og vi sprayer gulvet i den lille sal med Rodalon én gang ugentligt – og det gør vi fordi vi kommer rigtig tæt på hinanden når vi træner og det derfor er væsentligt med hygiejniske forhold.

Fodvorter

Fodvorter smitter og skal behandles. Har man fodvorter kan man godt træne med, men det skal foregå i strømper/sko. Benyt badesko/sandaler i bruserum. Så er der ingen problemer og vi undgår smitte.

Rengøring

Når du har drukket af et glas eller brugt bestik, så vask det op og tør det af. Vi har ikke personale til at gøre det. Har du brugt noget udstyr af den ene eller anden art, så stil det på plads og ryd op efter dig, ellers er der andre der kommer til det. Og i bruse-/omklædningsrum – lad lige være med at barbere dig og efterlade en jungle i afløbet, men gør det hjemmefra. NB: Kun et drengeproblem! Og sørg i øvrigt for at lukke døren ud til omklædningsrummet så ingen behøver at se din bare ?

Graduering

Der er graduering d. 22./3. – de som skal op er blevet eller bliver indstillet af deres træner og får besked direkte. Vi laver dog også en event via MentoClub som man skal melde sig til når man besked fra systemet.

Aktivitetsstøtte

Vores timeregistrering har haltet gevaldigt i 2019 – vi er gået over til et nyt system der er rigtig godt, når vi bruger det. Det som er gået galt for os er registreringen – alle medlemmer skal registrere sig hver gang de deltager i en aktivitet i huset, og det er kikset, faktisk så meget at vi skal betale en hel del af vores aktivitetsstøtte tilbage til Aarhus Kommune og det er rigtig surt. Derfor: Hver gang du sætter dine ben i huset, skal du starte med at registrere dig på vores tablet. Please.

Sommerlejr 2021, 2022 og 2024

Nu er det helt officielt: DTaF har tildelt Aarhus Syd, Risskov og Århus Taekwondo Klubber sommerlejren i 2021, 2022 og 2024. Og det er et fedt teambuilding projekt for klubben og en mega social begivenhed. Og fordi vi ved det så lang tid i forvejen kan vi alle måske nå at tænke det ind i vores sommerferieplaner. Lejrene afholdes følgende datoer:

1.-9. juli 2021
30.-8. juli 2022
4.-12. juli 2024

Fredagshygge

Der er opstået et teenage-hyggemiljø i klubben hvor de unge mødes, spiller floorball (ja, det hedder faktisk ikke hockey!), kæmper, tumler og snacker. Men ak og ve! Vores ovn er stået af og det betyder at det er slut med pap-pizza som ellers er super praktisk når vores køkken er så begrænset som det er. Derfor: Er der nogen som har en ovn til overs, eller ved hvor vi kan score en nærmest gratis?

Filmaften for MON holdet 27. marts

Den sidste fredag i marts afholder vi filmaften for MON holdet i tidsrummet 18:00-20:00. Det bliver noget med spisning først og så lægger vi den store madras ned og kravler op på den og ser nogle animationsfilm. Det er helt OK at medbringe en dyne, pude og en bamse.

Hvis der er særlige ønsker til maden (allergier, religiøse hensyn o.a.) siger man bare til – og man er også velkommen til at byde ind med hjælp til det praktiske i den forbindelse. Der kommer en hilsen ud via MentoClub til deltagerne på MON holdet.

Generalforsamling 

19. marts kl. 20:00 er der generalforsamling i taekwondo klubben – dagsorden er udsendt tidligere og kan i øvrigt ses på www.aarhus-syd-taekwondo.dk
Der er flere poster som skal besættes og vi har brug for lige præcis dig!