Forældremøde på MON-holdet

Vi vil gerne indbyde forældre til børn på mon holdet (holdet som træner tirs./tors. 17-18) til forældremøde på torsdag d. 16. april kl. 17-18 (dvs. vi starter når børnenes træning starter).
På mødet vil vi gerne følge op på hvordan det går med træningen på mon-holdet samt hvordan vi håndterer de (heldigvis positive) udfordringer, som lige nu er på holdet – især afstedkommet af at holdet er blevet rigtig stort. Derudover vil vi ikke mindst tale om hvad I som forældre kan gøre for at hjælpe os.

Program:

1. Hvad vil det sige, at mit barn træner på mon-holdet?
(principperne for træningen på mon holdet)

2. Ny indgang – forældre i opholdsrummet

3. Udfordringer på mon-holdet og håndtering af dem på kort og langt sigt
a. Størrelse på holdet
b. Støj/Ro
c. Håndtering af aldersforskellen på holdet
4. Hvordan kan I forældre hjælpe os?

Vi håber på at se mange af jer.

Mange hilsner fra trænerne på mon holdet.

REFERAT

Med lidt for kort varsel blev der indkaldt til forældremøde af klubbens montrænere….

Tilstede var Niels og Karina og cirka ti forældre.

Vi startede med at forklare, hvad hensigten med et monhold er. Nemlig, at børnene får “bevægelser i banken”. Mange af de ting vi laver, vil med tiden kunne udvikles til regulære taekwondo-teknikker, men det er ikke målet endnu. Vi fokuserer på en blanding af leg og ‘træning’ i forholdet 70/30%. Selve træningsdelen udføres ofte med et legende element, så det hele tiden er sjovt og inspirerede for børnene.

Vi er bevidste om, at sammenlægningen med Viby’s monhold har givet nogle udfordringer, som vi i trænerstaben har forsøgt at løse. Blandt andet har vi hentet hjælp fra voksenholdet i form af flere hjælpetrænere. Det er vores indtryk, at børnene har brug for stabilitet, men også, at de har godt af at lære forskellige træneres måde at undervise på.

Der blev fra forældrenes side udtrykt ønske om flere sociale arrangementer, hvilket vi gerne støtter. Blandt andet kommer der den 20 juni et internt kampstævne og vi afholder en sommerfest for børnene. Vi håber, at forældre har lyst til at give en hånd med ved disse arrangementer.

Det blev vedtaget, at med mindre det enkelte barn har brug for det, så opholder forældrene sig i forlokalet under træningen. Vi får snarest sat en glasplade i døren, så i stadig kan følge lidt med i, hvad vi laver.

På trænernes vegne
Karina Boeriis