Om Peter Hansen Rådgivende Ingeniør

Peter Hansen Rådgivende Ingeniør ApS er en mindre rådgivende ingeniørvirksomhed som især påtager sig opgaver for private i forbindelse med om- og tilbygning samt nybyggeri af enfamiliehuse, samt indretning af boliger i tagetagen i byejendomme, samt alle former for ingeniørmæssige beregninger, bygningsrapporter m.v.

Virksomheden tilbyder alle rådgiverydelser i forbindelse med projektering af afløb, konstruktioner, energi, akustik samt brand og redning. Vi medvirker fra de helt indledende faser, til myndighedsprojektering og udbud, herefter byggeledelse, mangelgennemgang, afleveringsforretning 1 års gennemgang m.v. og er i denne proces vore kunders uvildige byggeekspert.

Har du en byggeteknisk udfordring som du har behov for professionel assistance til, så er du velkommen til at kontakte mig helt uforbindende – hvis ikke jeg kan bidrage til løsningen kan jeg med nogen sandsynlighed bringe dig i forbindelse med nogen som kan.

Om Calceku ApS

Jeg hedder Jonas Kragh Ceku og er stifter og ejer af virksomheden Calceku ApS.

Jeg færdiggjorde min civil-ingeniøruddannelse i 2015 med speciale inden for konstruktioner. Efter to gode år hos Arkil Bro & Beton, valgte jeg at starte selvstændig i 2017.

Min indgang til byggebranchen startede dog allerede i 1996, hvor jeg begyndte på min vvs og energimontøruddannelse. Efter endt uddannelse arbejdede jeg 7 år som svend, hvor jeg i denne tid også nåede at opstarte et entreprenørfirma.

Som håndværker får man en bred forståelse inden for hele byggesektoren og lærer samspillet på tværs af faggrupper, vigtigheden af samarbejde og kommunikation mennesker imellem. Så ud over den teoretiske viden fra ingeniørstudierne, og den efterfølgende erhvervserfaring, besidder jeg også en stor praktisk erfaring.

Med disse kompetencer føler jeg mig nu klar til at rådgive inden for en bred vifte af konstruktionsopgaver, hvor mine kompetencer dækker både teoretisk og praktisk.