Yoga med Catrin

Denne 60-minutters yoga session integrerer bevægelse med meditation, yogafilosofi, åndedrætsøvelser og et opløftende lydspor. Det er et mix af forskellige asanas (yogastillinger) – stående øvelser, forover / bagudbøjninger, drejninger osv. – alt sammen instrueret i vinyasa-stil, dvs. i en rækkefølge, der bringer en flydende videre fra den ene øvelse til den næste og med det formål at bringe ens åndedrag og bevægelser i overensstemmelse med hinanden. I denne yoga session arbejder vi med traditionel Hatha yoga med et twist – glæd dig.

Indimellem vil vi udforske udvalgte stillinger – og variationer – mere detaljeret. Vægten ligger på den rette tilpasning og på sigt vil vi gøre kreativt brug af udstyr som blokke, bælter osv., som bidrager til at fremme vores yogapraksis på en sikker og intelligent måde. På nuværende tidspunkt, grundet Corona / Covid19 kan vi ikke tilbyde at låne udstyr ud og skal derfor bede deltagerne om at medbringe deres eget. Til de første sessions skal vi kun bruge en yogamåtte.

Forvent noget af min yndlingsmusik, udfordrende positioner og masser af sjov. Jeg håber at se dig på måtten!

Jeg er endnu ikke flydende i dansk, og mit sprog er med et strejf af svensk – og derfor vælger jeg at undervisningen foregår på engelsk indtil videre 😊

Om Catrin

Jeg begyndte første gang at praktisere yoga i 2005. Presset af arbejdet med min speciale-afhandling satte jeg enormt pris på, hvordan yoga hjalp mig med at styrke min krop, og fokusere mentalt. Siden da har yoga været en del af mit fundament i nuet.

I 2012 opdagede jeg Jivamukti Yoga og blev forelsket i denne stærke, dynamiske fysiske praksis smukt integreret med åndelig og etisk lære, meditation, åndedrætsopmærksomhed og musik. Jeg afsluttede min 300-timers Jivamukti-læreruddannelse med Sharon Gannon, Yogeswari & Moritz Ulrich i Indien i 2018.

Jeg er uddannet arkæolog med fokus på det gamle Kina. Jeg er begejstret over at have fået chancen for at flytte til Danmark og ser frem til at møde mange nye venner her. Når jeg ikke prøver at forbedre mit danske, kan du finde mig på ture med mine to redningshunde Mimi og Ella, i køkkenet hvor jeg prøver nye veganske opskrifter, lyttende til lydbøger og musik eller på min yogamåtte.

Pris

Normal pris er 580 kr. i kvartalet

Drop in pris / pay as you go kr. 60 pr. gang.

Medlemmer af Aarhus Syd Taekwondo Klub deltager gratis.

Pårørende til medlemmer af Aarhus Syd Taekwondo Klub betaler halv pris.

Sted

L.A. Rings Vej 54 (hos Aarhus Syd Taekwondo Klub, sal 1)
8270 Højbjerg

Antalsbegrænsning

Der kan være ca. 20 deltagere – så meld dig til for at være sikker på at få en plads.

Kontakt

kontakt@aarhus-syd-taekwondo.dk