Nyhedsmail juli/august

Kære alle,

Facebook Kampagne

Vi skyder vores hvervekampagne igang på Facebook nu og i de kommende uger. Det gør vi med små reklamer for særlige målgrupper. Vores medlemmer er de bedste ambassadører for klubben, og derfor vil vi gerne opfordre jer til at dele opslagene på jeres egne Facebooksider, så de også bliver set af jeres Facebookvenner. Vi har tidligere opnået mere end 40.000 visninger på opslagene og håber at vi kan toppe det i år. Se reklameopslagene her https://www.facebook.com/TaekwondoAarhus/

Sommerlejr

Vi har gennemført en fantastisk sommerlejr i Ry og roserne vælter ind over os: “Fantastiske trænere”, “Den bedste frokost i 25 år”, “Den bedste sommerlejr i mange år”. Vi har fået rigtig meget goodwill hos Dansk Taekwondo Forbund grundet vores vedholdenhed. Og lejrdeltagerne nød det høje serviceniveau på lejren, takket være vores mange frivilige.
Overskuddet er endnu ikke gjort op, men det tegner godt.

Træning i sommerperioden

Som tidligere annonceret er der træning hver tirsdag kl. 18:00-19:30 indtil den regulære træning starter efter sommerferien.
Endvidere er der Open Air træning i Mindeparken henholdsvis 3. august og 10. august fra kl.12:00 – husk solcreme. Ved Open Air træningerne træner vi også andre ting end bare taekwondo.

Træningsstart efter sommerferie

Alt er “normalt” igen fra og med 8. august hvor alle hold starter op igen. Familieholdet starter i uge 33 d. 18. august.

Fortsat god sommer til jer alle!
Aarhus Syd Taekwondo Klub – Tang Soo Do