Nyhedsbrev April 2020

TRYG TRÆNING

I Aarhus Syd TKD, er vi alle vilde i varmen for at komme i gang med vores dejlige sport igen. Derfor er bestyrelsen og instruktørgruppen ved at forberede opstart af træningen når myndighederne åbner op herfor. Det kommer til at foregå under parolen “TrygTræning”

Som det ser ud pt. er der opstart på Tryg Træning d. 14/4.

Vi følger dog naturligvis myndighedernes udmelding og datoen kan derved rykkes.

Tryg Træning kan komme til at indebære:

#1 En opstartsperiode hvor der kun er udendørs træning på vore egne græsplæner.
#2 Min. 3 meters afstand mellem deltagerne, vi laver markeringer i græsset.
#3 Deltagerbegrænsning på holdet.
#4 Træning uden kropskontakt eller brug af fælles redskaber.
#5 Der gives ikke hånd.
#6 Træningskarantæne hvis man selv eller nogen i ens nærmeste omgangskreds har (haft) symptomer på CVD-19.
#7 Ingen adgang til bad eller toiletter.
#8 Langsom opstart på indendørs træning igen, med restriktive forhold.
#9 Hyppig rengøring / desinfektion af vores lokaler.
#10 Direkte kontakt til Østjyllands Politi / Coronahotline, for at sikre at vores tiltag er i overensstemmelse med de seneste forholdsregler med myndighederne.

Yderligere info udsendes når vi kommer tættere på.

GRADUERING

Gradueringen d. 22. marts blev i første omgang udsat, da vi fik den første melding om, at vi skulle lukke ned i 14 dage. Nu er perioden blevet forlænget, så vi vælger for at være på den sikre side, at flytte alle dem der var indstillet til den næste graduering, som var planlagt til søndag d. 21. juni.

Vi rykker denne graduering frem til om lørdagen d. 20. juni, så vi forhåbentlig kan holde en kombineret gradueringsdag og en grillfest om aftenen, hvor vi håber på at være kommet godt og sikkert om på den anden side af alt det her.

De som havde i tankerne, at de gerne vil op til graduering i juni, de har jo pt. svært ved at optjene det nødvendige antal træninger – det giver vi i denne situation dispensation for, så det er alene er op til holdets instruktør, at vurdere om I kan indstilles til graduering.

Hvordan kan du så blive indstillet?

Vi vil selvfølgelig opfordre jer til, at træne så meget det er muligt derhjemme i stuen, eller udendørs i jeres have eller offentlig park. I er også velkommen til at bruge klubbens græsplæne. Den måde jeres instruktør så kan hjælpe jer og få jer indstillet på er, at I sende video af jer selv hvor I viser teknikkerne i jeres pensum og jeres taeguek. Hvis I ikke har mulighed for det, så ring eller skriv til jeres instruktør, så finder vi en løsning.

Vi ses snart igen i dojangen.

På vegne af Sabumnim gruppen
Johnny

DANFORTRÆNING OG DANGRADUERING

Danfortræningen er planlagt til afholdelse sidste weekend i april. Det er endnu uvist om den afholdes på dette tidspunkt eller om vi bliver nødt til at rykke den. I får besked, så snart vi ved mere.

Dangradueringen er planlagt til at finde sted på sommerlejren i Esbjerg den 4. juli. Vi ved ikke endnu om den afholdes på denne dag, eller om vi finder et andet tidspunkt og et andet sted. I får også her besked snarest muligt.

Husk at vedligeholde træningen derhjemme. Træn efter jeres træningsplaner og vær opmærksom på jeres fokuspunkter til gradueringen – I ved selv hvilke.

Kontakt gerne Tore ved behov for hjælp.

SAMMENHOLD

Vi som alle andre, er blevet godt og grundigt rystede af den aktuelle sundhedskrise – for ganske få uger siden ville ingen have troet, at det vi oplever nu ville kunne foregå. Det er ganske uvirkeligt og helt nyt.

Vi vil gerne opfordre til, at alle klubbens medlemmer sørger for at få trænet lidt derhjemme og om muligt også at være i kontakt (ikke fysisk selvfølgelig) med andre medlemmer. Det kan bevare vores stærke sammenhold i klubben – vi har et enestående og stærkt klubmiljø, men jo længere tid vi ikke er sammen, jo lettere er det også at rutsje ud af træningsdragten. Og det vil være et tab for os alle sammen.

Vi har brug for jer alle!