Vi er en ung og innovativ kampsports-klub med geografisk tilknytning til det sydlige Aarhus og opland. Kom og få en gratis prøvetime - hos os kan alle dyrke taekwondo.
PAGE.PHP

Frugtordning

bananVi uddeler gratis frugt efter alle træninger i klubben, for at komme den lille sult i forkøbet der så nemt lokker os til at vælge mindre sunde alternativer til frugt og grønt. Ved at sørge for, at der altid er frugt i klubben, er det vores forventning at flere af vores medlemmer, især børnene, vil opnå et større dagligt indtag af frugt. Det er endvidere vores forventning, at frugten som uddeles efter træningen og derved i overført betydning har karakter af belønning, vil kunne have en længerevarende og formativ effekt for den enkelte.
Vi er ikke slik-forskrækkede – vi kan finde på at uddele slik eller give kage ved særlige lejligheder, foreksempel i forbindelse med fastelavn, når træneren dummer sig eller en elev udmærker sig på særlig.

Hvis du eller en virksomhed du kender ønsker at støtte vores frugtordning, kan det ske ved at indbetale et beløb til vores bankforbindelse reg. nr. 9570 konto nr. 0012489641. Mærk indbetalingen ”Støtte til frugtordning”. Virksomheder får ved støtte over kr. 100,- deres firma logo op at hænge i klubben. Støttebeløbets størrelse vil ikke blive nævnt. De som støtter vælger selv om de ønsker at være anonyme eller ej.

Mobile_PayDu kan også støtte via Mobile Pay (kan downloades til både IOS og Android enheder), nummeret til klubbens Mobile Pay konto er 97 450.

Ved at støtte ordningen, også med et beskedent beløb på 5, 10 eller 20 kr. er du med til at sikre at vi også fremadrettet vil kunne tilbyde frisk frugt efter alle træninger. Og derved bliver du sammen med os i stand til, at fremme fysisk, aktiv og kost- og ernæringsmæssig sund livsstil i Højbjerg!